Coyote

A coyote bemutatkozik

2021. október 28. - Coyothe

Üdvözöllek blogomon!

Voltál már úgy, hogy örömödben, bánatodban, fájdalmadban, haragodban, magányodban üvölteni lett volna kedved, akár egy coyote -nak? Nos, aki ezt az érzést ismeri, annak nem kell magyarázni mi is az a coyote-feeling? Többnyire a fájdalom és a düh keveréke váltja ki, de az üvöltés néha felszabadító tud lenni. Csakúgy mint amikor kiírod magadból mindazt, ami belül feszít.

coyote2_uvoltes.jpg

Coyote különlegességekről próbál írni afféle magányos farkasként, mégpedig az önálló gondolkodás, a szabad vélemény-alkotás és a dolgok mögé látás "szentháromságában" megosztva kételyeit mindenről, ami érdekli.

A prérifarkas „Coyote” elnevezése egyébként az indiánoktól ered, ami egy bizonyos ragadozó-félvért jelent. Valóban első ránézésre olyan, mintha a róka és a farkas keveréke lenne, és mindkettő előnyös tulajdonságait örökölte volna: okos és bátor illetve vad. Félelmetes üvöltésének oka lehet a magány, a társ-keresés, néha a düh, néha pedig a többi coyote harcra hívása. Akárcsak a blog írójánál.

Magamról annyit: bölcsész-történész vagyok és filmmániás, tehát a blogomon erről a két dologról olvashatsz (történelemről és filmekről), plusz aktualitásokról, érdekességekről, csupa olyasmiről, ami a coyote-üvöltésre késztethet. :) Ami magánéletemet illeti: 4 dolog foglalkoztat, ezek az én bástyáim:

4bastya.jpg

Ha felvennéd velem a kapcsolatot, mondjuk anyagi támogatással megkeresve blogom működtetéséhez, vagy 7 számjegyű állást ajánlva :) esetleg akármi más ügyben, ide írj:

coyothe77@gmail.com

***

A bejegyzés trackback címe:

https://coyothe.blog.hu/api/trackback/id/tr4516737762
süti beállítások módosítása